Welkom...

A. Raman B. Tech (Akash)

Onderzoeker

Over mij

Ik ben geboren op 24 september 1996 in Chennai, India. Ik behaalde mijn bachelordiploma in chemische technologie aan SASTRA University, Thanjavur, India en bracht 6 maanden door als student-onderzoeksgeleerde in de Multifunctional Material Systems Group aan de New York University, waar ik werkte aan mijn proefschrift over "Hydrogel-gebaseerde fotokatalytische reactoren voor lichtgedreven waterbehandeling" onder begeleiding van Dr. Miguel Modestino.

Hierna werkte ik een jaar bij de Polymer Engineering and Colloidal Sciences Lab aan het Indian Institute of Technology Madras, India als projectmedewerker onder Prof. Abhijit Deshpande en Dr. Basavaraja M. Gurappa over een door de industrie gefinancierd project dat wax-wall interacties in aardoliepijpleidingen begrijpt vanuit een perspectief van stroomzekerheid.

In augustus 2019 trad ik toe tot de Mesoscale Chemical Systems (MCS) -groep om te werken aan mijn PhD-onderwerp "Continuous sensing and flow with bubbles" onder begeleiding van Dr. Fernandez RivasDr. Philip Hofmann (TU / e) en Prof. Dr. Gardeniers. Het project, dat deel uitmaakt van het Netherlands Centre for Multiscale Catalytic Energy Conversion (MCEC), heeft tot doel de huidige inzichten in de ontwikkeling en het transport van waterstofbellen in foto-elektrochemische systemen onder continue stroomomstandigheden te verbeteren. Dit zal ons helpen om het genereren van bellen te regelen en te optimaliseren en zo de weg vrij te maken voor efficiëntere zonne-waterstofgeneratoren in de toekomst.

Bezoek gerust mijn persoonlijke blog en mijn onderzoekssite.

Expertises

Engineering & Materials Science
Electrodes
Hydrogels
Hydrogen
Impurities
Photocatalysts
Shielding
Chemistry
Bubble
Hydrogel

Pure Link

Google Scholar Link

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Carré (gebouwnr. 15), kamer C1510
Hallenweg 21
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Carré  C1510
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media