Welkom...

C.D. Lammertink (Cindy)

Coördinator mensgebonden onderzoek / docent

Over mij

In 1996 heb ik mijn master in Biomedische Gezondheidswetenschappen behaald aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Ik heb een aantal jaar als onderzoeker gewerkt in verschillende revalidatiecentra en mij met name gericht op de revalidatieprogramma's voor patiënten met chronische rugpijn en patiënten met een amputatie van de onderste extremiteit.

In 2010 heb ik mijn scope verlegd naar het ondersteunen van UT onderzoekers in mensgebonden onderzoek, zowel op ethisch, juridisch en methodologisch vlak. Naast individuele ondersteuning adviseer ik ook het management team van het TechMed Centrum bij het ontwikkelen van procedures en faciliteiten voor onderzoekers in het Health domein. Gedurende 5 jaar ben ik toehoorder geweest bij de lokale medisch ethische toetsingscommissie. Ik ben GCP gecertificeerd en verzorg de monitoring voor wetenschappelijk onderzoek waarin de UT betrokken is.

Sinds 2015 ben ik als docent werkzaam bij de Health Technology Assessment and Services Research (HTSR) vakgroep en verzorg ik het onderdeel Klinische Epidemiologie  in de bacheloropleidingen van Technische Geneeskunde en Gezondheidswetenschappen.

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal (gebouwnr. 18), kamer 2106
Hallenweg 5
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal  2106
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media