Oorspronkelijk uit de Republiek Kazachstan, kreeg mijn bachelor en master ' s degree in de universiteiten in Sint-Petersburg, Russische Federatie. Werkte twee en een half jaar als ingenieur, terwijl hij een master student in het International laboratory of solution chemistry and advanced technologies (SCAMT) aan ITMO Universisity in Rusland; was een lid van een interdisciplinair team.

Bachelor was met major in polymere, vezelige technologieƫn, master - met major in chemische nanoengineering.

Voornamelijk met chemische engineering achtergrond, gedaan veel toegepaste wetenschappen als inkjet printen van verschillende materialen en microlfuidics. Werkte samen aan een project van verschillende bacteriĆ«n en pathogenen detectie met een microfluĆÆdisch apparaat.

Momenteel lid van BIOS onderzoeksgroep, werkt aan het project met plantencellen.

Organisaties

Momenteel, het doen van een literatuuronderzoek op het gebied van installatiecellen en hoe microfluidics aan dit gebied kunnen bijdragen, maken de analyse, het sorteren, het vangen, en manipulatie van de cellen op alle manieren gemakkelijker. Proberen te zoeken naar de beste stimuli om te studeren op het gebied van protoplasten onderzoek, dat nog niet uitgebreid is bestudeerd.

Onderzoeksprofielen

Scan de QR-code of
Download vCard