Welkom...

D. Dalenoord (Diana)

Ondersteunend en beheerspersoneel

Over mij

Mijn werk als ALUMNI OFFICER omvat niet alleen het onderhouden van contacten met onze afgestudeerden, maar ook andere taken:

Contact persoon voor EEMCS + S&T for:

➡️ Alumni EEMCS

➡️ Opleidingsdirecteuren

➡️ Bachelor- en masteradviseuren/coördinatoren

➡️ Studieverenigingen – bestuur en/of commissies

➡️ Alumniverenigingen – bestuur

Staf, studenten en alumni die vragen of verzoeken mbt alumnizaken hebben kunnen bij mij terecht voor bijvoorbeeld:

➡️ Nieuwsbrieven

➡️ Contact zoeken met alumni

➡️ Alumni zoeken voor events

➡️ Social Media posts (LI) over werkzaamheden alumni en PhD (dan wel UT afgestudeerd en nu PhD op UT) = imago building wb eigen alumni maar ook extern publiek

 

Events die binnen EEMCS lopen:

➡️ Alumni Career Day Applied Mathematics – alumni komen langs om groepjes (master)studenten te woord te staan over hun ervaringen met de opleiding en hun huidige jobs. Alumni kunnen hun verhaal vertellen, studenten kunnen vragen stellen. Tegelijkertijd delen alumni mee of er stage- en/of afstudeerplekken zijn en hoe de studenten hier aan deel kunnen nemen. Dit event wordt jaarlijks ism Marco (mastercommissie) binnen de studievereniging Abacus georganiseerd.

➡️ Women in Electrical Engineering – 4 alummna’s worden uitgenodigd om voor een vrouwelijk publiek te praten over hun ervaringen binnen de opleiding en wat de opleiding hen gebracht heeft. Hoe het was om al dame binnen een ‘mannenwereld’ te studeren en wellicht ook te werken. Uiteraard gaan zij ook in op het werk wat zij nu doen en waarom zij voor deze job en bedrijf gekozen hebben. Dit event wordt jaarlijks ism het KIVI Twente georganiseerd.

➡️ Een voorbeeld van een social media post is het verhaal van Danique Lummen. Zij studeerde Computer Science (Cybersecurity) en heeft meegewerkt aan de Bachelor Open Dagen in oktober 2023. Haar verhaal is te lezen op mijn LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/in/dianadalenoord/

 

 

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Marketing and Communication
Spiegel (gebouwnr. 02), kamer P109
Drienerlolaan 5
7522NB  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Marketing and Communication
Spiegel  P109
Postbus 217
7500 AE Enschede

Werkdagen

Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Even
Oneven

Social Media