Welkom...

ir. D. de Boer (Dean)

Promovendus

Over mij

Ik ben een promovendus die werkt aan het NeuroChip-project bij MCS onder toezicht van Niels Tas. Ik kom oorspronkelijk uit Zuid-Afrika, maar heb ook meerdere jaren in Azerbeidzjan en Nederland gewoond. Ik behaalde mijn Bachelor in Advanced Technology en mijn Master in Nanotechnology aan de Universiteit Twente. Mijn masteropdracht was op 'Real-time generation of multi-dimensional concentration profiles using parallel microfluidic dosing arrays' bij BIOS. In 2018 heb ik stage gelopen aan de Universiteit van Tokio in de Biohybrid Systems Group, bezig met microfluïdische optica.

Expertises

Physics & Astronomy
Circuit Boards
Dynamic Range
Fluidic Circuits
Liquids
Resistors
Engineering & Materials Science
Cell Culture
Fluidics
Microfluidics

Onderzoek

Mijn onderzoek zal zich richten op het ontwerp en de fabricage van een neuronen-op-een-chip MEMS-apparaat voor patch-clamp opnames met hoge doorvoer. Dit project is in samenwerking met VU Amsterdam en maakt deel uit van het NewTDec Consortium.

Publicaties

Recent
de Boer, D. , Vollertsen, A. R. , van den Berg, A. , van der Meer, A. , & Odijk, M. (2020). A modular microfluidic parallel dispensing system. Abstract from 24th International Conference on Miniaturized Systems for Chemistry and Life Sciences, µTAS 2020, Virtual Event.

Pure Link

Google Scholar Link

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Master

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Carré (gebouwnr. 15), kamer C1510
Hallenweg 21
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Carré  C1510
Postbus 217
7500 AE Enschede