Expertises
Agriculture & Biology
# Salt Content
# Saltiness
# Texture
# Three-Dimensional Printing
Medicine & Life Sciences
# Food
# Salts
# Taste Perception
# Three-Dimensional Printing
Verbonden aan
Publicaties
Recent
van Rompay, T.
, van Ooijen, I., Groothedde, S.
, & Saakes, D. (2021).
(Not to be taken) with a grain of salt: Enhancing perceived saltiness by 3D-printed surface textures.
Food quality and preference,
93, [104279].
https://doi.org/10.1016/j.foodqual.2021.104279
Vakken Collegejaar 2021/2022
Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
Vakken Collegejaar 2020/2021
Contactgegevens
Bezoekadres
Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede
Postadres
Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede