Welkom...

dr. E. Topan (Engin)

Universitair docent

Over mij

Ik ben een universitair docentvan betrouwbaarheid, onderhoud en servicelogistiek aan de Universiteit Twente. Ik ontving mijn Ph.D. van de Technische Universiteit van het Midden-Oosten, Turkije, in 2010. Ik werkte aan Cankaya University, Turkish Military Academy en Technische Universiteit Eindhoven Erasmus Universiteit Rotterdam (parttime) als onderzoeker en en lecturer.

Ik werk momenteel aan drie projectinitiatieven: (1) PERISCOP, dat zich bezighoudt met AI-gemachtigde flexibele productie- en leveringsplanning voor MKB's, en dit project coördineert en deelneemt als co-lead, (2) DESIRE, een project op slimme, duurzame en veerkrachtige productie met een wat bredere focus met een rol van co-applicant en WP-leider, en (3) OpsCenter, dat zich op servicecontroletorens voor after-sales servicelogistiek bevindt en als co-applicant aan dit project.

Mijn huidige onderzoeksinteresses liggen in het gebruik van gegevens voor (i) voorspellend onderhoud en planning van de levering van reserveonderdelen in de logistiek van de aftersalesservice van kapitaalgoederen, (ii) proactieve en adaptieve productieplanning en voorspellend onderhoud voor Industrie 4.0 (smart industrie).

Ik werk momenteel aan projecten voor (i) voorspellen, plannen en plannen voor service control towers in after-sales service logistiek, en (ii) Industrie 4.0 (smart industrie), flexibele en adaptieve productie- en- leverings planning met een bijzondere focus op het MKB.

Expertises

Mathematics
Inventory Control
Spare Parts
Business & Economics
Inventory Control
Spare Parts
Warehouse
Engineering & Materials Science
Control Towers
Inventory Control
Warehouses

Publicaties

Recent
Harmelink, R. (2022). Constructing the Service Control Tower. [EngD Thesis, University of Twente]. University of Twente.

Pure Link

Google Scholar Link

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Vakken Collegejaar  2022/2023

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2021/2022

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Ravelijn (gebouwnr. 10), kamer 4408
Hallenweg 17
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Ravelijn  4408
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media