Frances van Elburg begon in 2015 met haar studie Industrieel Ontwerpen aan de Universiteit Twente. Nadat ze haar Bachelor diploma had behaald, werd ze teamlid bij Solar Team Twente. Samen met haar team en hun zelfgebouwde zonneauto nam ze deel aan de Bridgestone World Solar Challenge van 2019 in Australië. 

In 2020 begon Frances aan haar master track Advanced Materials Engineering, een specialisatie van de master Industrial Design Engineering. Tijdens haar master werkte Frances als student assistent bij het Elastomer Competence Center. Omdat het werken met elastomeren haar zo goed beviel, deed ze haar afstudeeronderzoek bij de Elastomer Technology and Engineering (ETE) vakgroep. In samenwerking met het bedrijf BOGE Rubber & Plastics deed ze onderzoek naar het post-hardening effect in een natuur rubber materiaal. 

Op dit moment werkt Frances als PhD student in de ETE vakgroep en als Junior Lecturer bij de Universiteit Twente. Haar PhD onderzoek, in samenwerking met het bedrijf Bridgestone, richt zich op het creëren van een duurzaam rubber materiaal voor bandenprofielen. 

Organisaties

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Adres

Universiteit Twente

Horst Complex (gebouwnr. 20), kamer N209
De Horst 2
7522 LW Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard