ET-ES
Werkdagen
even
oneven
M
T
W
T
F
op de campus
thuiswerkdag
afwezig

Na betrokken te zijn geweest bij de opzet van het MSc Robotics programma ben ik nu de master coƶrdinator van dit programma en de Challenge-Based Learning dcocent/coƶrdinator.

Binnen de MSc Robotics zal Challenge Based Learning een belangrijke rol gaan spelen; elk kwartiel werken studenten aan een challenge. Zij doen dit in een sudententeam dat bestaat uit studenten van verschillende specialisaties en profielen. Binnen de challenge moeten studenten ook onderdelen van de verplichte vakken die zij binnen het kwartiel volgen inbrengen in de challenge. Dit maakt de challenge niet alleen 'challenging' for studenten, maar ook voor de docenten. In mijn rol als CBL coƶrdinator werk ik aan handleidingen voor docenten en studenten, verzorg ik een inleidend college over CBL, ondersteun ik de docenten, studenten en CBL coaches tijdens het CBL proces en ben ik verantwoordelijk voor de beoordeling van het CBL werk van de studenten.

Organisaties

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Adres

Bezoekadres

Universiteit Twente

Horst Complex (gebouwnr. 20), kamer BH214
De Horst 2
7522 LW Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard