Welkom...

H.J. Lievestro MSc (Huub)

Promovendus

Over mij

Ik zorg voor verbinding: zowel tussen mijzelf en anderen, als tussen anderen onderling. Ik blijf mezelf uitdagen en ondersteun anderen bij hun uitdagingen. Ik ben er voor anderen als ze mij nodig hebben, zonder daarbij mezelf uit het oog te verliezen.

Onderzoek

Als promovendus in het Detox@Home project doe ik onderzoek naar monitoring en interventie op afstand bij het ontwennen van verslavende middelen. Dit zal resulteren in een klinisch toepasbaar prototype, waarmee behandelaren en patiĆ«nten worden ondersteund bij het afkicken in hun eigen leefomgeving. Mijn kennis en ervaringen als Technisch Geneeskundige en als software-ontwikkelaar komen samen in dit promotietraject, waarbij ik word begeleid door Joanneke van der Nagel en Randy Klaassen. 

 

Binnen Detox@Home onderzoeken we hoe technologie ingezet kan worden om detoxificatie in de thuisomgeving breder toegankelijk, effectiever en minder arbeidsintensief te maken. Dit onderzoek is een samenwerking van o.a. de Universiteit Twente, Tactus Verslavingszorg, het Radboudumc, het NISPA, het Saxion en NedapLees meer op Tactus-nieuws (NL)ICT&Health (NL), de Saxion website (NL) en de project-omschrijving op de UT website (EN) 

Projecten

Detox@Home: monitoring en interventie op afstand tijdens het ontgiften van verslavende middelen

Current Projects

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Citadel (gebouwnr. 09), kamer H232
Hallenweg 15
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Citadel  H232
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media