Welkom...

I. ten Klooster MSc (Iris)

Promovendus

Over mij

Na het afronden van mijn master Human Factors and Engineering Psychology aan de Universiteit Twente ben ik aan de slag gegaan als docent bij Saxion Hogescholen, voornamelijk op het gebied van gedrag en technologie. Naast het geven van vakken als STEM en Persuasive Technology, begeleidde ik studenten bij het schrijven van hun bachelorscriptie voor de bachelor Toegepaste Psychologie.


Een half jaar later ben ik hier aan de Universiteit Twente begonnen met mijn PhD, binnen het Power4FitFoot (Data2Person) project. In dit project gebruiken we een participatieve multidisciplinaire ontwikkelingsaanpak om gepersonaliseerde zelfmanagementproducten en -diensten te ontwikkelen ter preventie van diabetische voetulcera en amputaties. Mijn begeleiders zijn Prof. Dr. Lisette van Gemert-Pijnen en Dr. Saskia Kelders.

Expertises

Engineering & Materials Science
Health Care
Informatics
User Centered Design
Medicine & Life Sciences
Cluster Analysis
Focus Groups
Medical Informatics
Telemedicine
Social Sciences
Visualization

Vakken Collegejaar  2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2022/2023

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B102A
De Zul 10
7522NJ  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus  B102A
Postbus 217
7500 AE Enschede