Welkom...

I. ten Klooster MSc (Iris)

Promovendus

Over mij

Nadat ik mijn Masteropleiding heb behaald binnen 'Human Factors and Engineering Psychology' aan de Universiteit Twente, ben ik begonnen als docent bij Saxion Hogescholen. Hier geef ik voornamelijk colleges binnen de richting Gedrag & Technologie, bijvoorbeeld STEM en Persuasive Technology. Naast het verzorgen van colleges, heb ik studenten begeleid bij het schrijven van de bachelorscriptie voor het behalen van de opleiding Toegepaste Psychologie. 

Een half jaar later ben ik met mijn PhD begonnen hier aan de Universiteit Twente, binnen het Power4FitFoot project. Binnen dit project volgen we een participatieve, multidisciplinaire ontwikkelingsbenadering om gepersonaliseerde zelfmanagementproducten en -diensten te ontwikkelen voor het voorkomen van diabetische voetzweren (DFU). Mijn supervisors zijn prof. dr. Lisette van Gemert-Pijnen en dr. Floor Sieverink. Tijdens mijn PhD blijf ik betrokken als docent in de bachelor Toegepaste Psychologie bij Saxion.

Expertises

Engineering & Materials Science
Health Care
Informatics
User Centered Design
Medicine & Life Sciences
Cluster Analysis
Focus Groups
Medical Informatics
Telemedicine
Social Sciences
Visualization

Vakken Collegejaar  2022/2023

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2021/2022

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B102A
De Zul 10
7522NJ  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus  B102A
Postbus 217
7500 AE Enschede