Na het afronden van mijn master Human Factors and Engineering Psychology aan de Universiteit Twente ben ik aan de slag gegaan als docent bij Saxion Hogescholen, voornamelijk op het gebied van gedrag en technologie. Naast het geven van vakken als STEM en Persuasive Technology, begeleidde ik studenten bij het schrijven van hun bachelorscriptie voor de bachelor Toegepaste Psychologie.


Een half jaar later ben ik hier aan de Universiteit Twente begonnen met mijn PhD, binnen het Power4FitFoot (Data2Person) project. In dit project gebruiken we een participatieve multidisciplinaire ontwikkelingsaanpak om gepersonaliseerde zelfmanagementproducten en -diensten te ontwikkelen ter preventie van diabetische voetulcera en amputaties. Mijn begeleiders zijn Prof. Dr. Lisette van Gemert-Pijnen en Dr. Saskia Kelders.

Organisaties

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Adres

Universiteit Twente

Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B102A
De Zul 10
7522 NJ Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard