Welkom...

J.G. Gerrits (Tanja)

Office manager CNPH / CRPH

Over mij

Hi, in 1987 ben ik afgestudeerd aan de Hotelschool in Groningen. Na meerdere stages in verschillende hotels, werd ik aangenomen als hoofd receptie bij Center Parcs in Dalen. Na mijn verhuizing naar Twente in 1993, ben ik gaan werken bij de Universiteit Twente. Ik ben begonnen als management assistente in het conferentiehotel 'Drienerburght' (nu: U- parkhotel). Daarna heb als office manager bij 'Applied Mechanics' gewerkt. Na 9 jaar vond ik een nieuwe uitdaging bij de opleiding 'Technische Geneeskunde', waar ik begonnen ben als office-manager bij het ECTM, het medische simulatiecentrum. Deze baan heb ik na 4 jaar verwisseld voor een functie als office manager bij de vakgroepen "Clinical Neurophysiology" (CNPH) en "Cardiovascular and Respiratory Physiology"(CRPH). 

In 2018 heb ik de opleiding Vitaliteits- en Leefstijlcoaching afgerond en ben hierin mijn eigen praktijk begonnen https://www.praktijkvitavitalis.nl/

In 2019 heb ik de cursus ''Coaching in change" gevolgd en in 2021 de cursus "Coaching for advanced coaches", beiden aan de Universiteit Twente. Hierin heb ik coachees begeleid die deelnamen aan het Honours Programma. 

Ik ben ge├»nteresseerd in het geestelijk welzijn van mensen en volg hier ook actief cursussen en trainingen in. Hubert Consult in Leiden heeft mij opgeleid tot 'vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen' en deze functie beoefen ik ook aan de Universiteit Twente. In 2021 heb ik de internationale training MHFA (Mental Health First Aid) en de training 'Active Bystander'gevolgd. 

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal (gebouwnr. 18), kamer 3183
Hallenweg 5
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal (gebouwnr. 18), kamer 3183
Hallenweg 5
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal  3183
Postbus 217
7500 AE Enschede

Werkdagen

Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Even
Oneven
Ook beschikbaar op vrijdag in geval van nood (vertrouwenspersoon zaken)

Overige contactinformatie

Het secretariaat CNPH/MD&I/CRPH is geopend van maandag tot en met donderdag

van 08.00 - 16.30 uur.

 

https://www.utwente.nl/en/tnw/cnph/

https://www.utwente.nl/en/tnw/crph