Welkom...

drs. J.P.G. Bakx (Wan)

Senior Lecturer, Onderwijs portfolio Afdeling EOS

Over mij

Na afronding van mijn MSc in Fysische Geografie met specialisatie Digitale Kartografie, aan de Universiteit van Utrecht (1987), ben ik als data analist gestart bij het Digital Image Processing Laboratorium van het ITC. Dat laboratorium was mij al bekend na het volgen van een korte cursus in Digital Image Processing in 1986.

Sindsdien heb ik diverse functies bekleed als director of studies, hoofd van het RSG lab, cursus directeur Geoinformatics en ben vooral betrokken geweest bij het geven en coördineren van onderwijs. Ik heb brede interesse en kennis maar ben gespecialiseerd in remote sensing en digitale beeldverwerking.

Onderzoek

Ik heb brede interesse en volg onderzoek vanuit mijn directe coördinerende rol als onderwijs portfolio en MSc research coordinator.

Pure Link

Onderwijs

Docent in digitale beeldbewerking van remotely sensed images. Gespecialiseerd in onderwijs vormen en onderwerpen waarin studenten met grote diversiteit in achtergrond en kennis snel de basis concepten en skills worden bijgebracht zodat ze op een correcte manier gebruik kunnen maken van remote sensing data.

Verbonden aan Opleidingen

Master

Overig

Vakken Collegejaar  2022/2023

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Geo-Information Science and Earth Observation
Langezijds (gebouwnr. 19), kamer 1217
Hallenweg 8
7522NH  Enschede

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Geo-Information Science and Earth Observation
Langezijds  1217
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media