Na afronding van mijn MSc in Fysische Geografie met specialisatie Digitale Kartografie, aan de Universiteit van Utrecht (1987), ben ik als data analist gestart bij het Digital Image Processing Laboratorium van het ITC. Dat laboratorium was mij al bekend na het volgen van een korte cursus in Digital Image Processing in 1986.

Sindsdien heb ik diverse functies bekleed als director of studies, hoofd van het RSG lab, cursus directeur Geoinformatics en ben vooral betrokken geweest bij het geven en coördineren van onderwijs. Ik heb brede interesse en kennis maar ben gespecialiseerd in remote sensing en digitale beeldverwerking.

Organisaties

Docent in digitale beeldbewerking van remotely sensed images. Gespecialiseerd in onderwijs vormen en onderwerpen waarin studenten met grote diversiteit in achtergrond en kennis snel de basis concepten en skills worden bijgebracht zodat ze op een correcte manier gebruik kunnen maken van remote sensing data.

Verbonden aan opleidingen

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Adres

Universiteit Twente

Langezijds (gebouwnr. 19), kamer 1217
Hallenweg 8
7522 NH Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard