Welkom...

J. Sieber (Jakub)

Onderzoeker

Over mij

Bij het European Lab of Innovative Purchasing and Supply (EL-IPS) van de Universiteit Twente. Ik richt me op de rol van data science en het gebruik ervan voor Purchasing Supply Chain Management (PSM) in het tijdperk van I4.0. Naast onderzoek draag ik ook bij aan internationale Europese projecten.

Publicaties

Overige bijdragen

CHANGES IN GREEN BOND IPOS CREDIT RATINGS DURING THE COVID-19. 2023. In Journal of Applied Statistics, pages 30 - 36.

LINK

ICT factors at the national level and their influence in the era of pandemic. 2022. In IT for PRACTICE, pages 237 - 245.

LINK

COMPARISON OF ELECTRONIC INVOICING ADOPTION BEFORE AND AFTER COVID-19 PANDEMICS IN EUROPEAN UNION. 2022. In IDIMT - Digitalization of Society, Business and Management in a Pandemic 30th Interdisciplinary Information Management Talks, (SCOPUS - Indexed Conference), pages 227 - 234.

LINK

FACTORS INFLUENCING IMPLEMENTATION OF ELECTRONIC PROCUREMENT IN ECONOMIC SUBJECTS - EMPIRICAL EVIDENCE FROM SLOVAK COMPANIES. 2021. In IDIMT-2021 Pandemics: Impacts, Strategies and Responses 29th Interdisciplinary Information Management Talks, (SCOPUS - Indexed Conference), pages 307 - 313.

LINK

Projecten

Project EXPERTISE

  • Het hoofddoel van het project is het opfrissen en onderhouden van de kennis en vaardigheden op het gebied van Inkoop en Supply Chain Management.

Project MachineLearnAthon

  • Het belangrijkste doel van het project is om een nieuwe, innovatieve onderwijsvorm aan te bieden om de behoeften van bestaande curricula en studenten in Engineering, Logistiek, Business Management of Economie aan de onderwerpen van Machine Learning (ML) in te vullen.
  • WebsiteMachineLearnAthon - web

Projecten in het verleden:

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Ravelijn (gebouwnr. 10), kamer 2244
Hallenweg 17
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Ravelijn  2244
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media