Welkom...

K.W. Wesselink - Schram MSc (Kees)

Wetenschapscommunicatiemedewerker

Over mij

Ik heb een achtergrond in de biologie en de wetenschapscommunicatie en -educatie. Het liefst sta ik met een been in de wetenschap en een been in de maatschappij. Ik ga graag met je in gesprek over je onderzoek om samen te kijken hoe we de vertaalslag maken om het juiste publiek voor je verhaal te vinden.

Als enthousiaste wetenschapscommunicator heb ik een unieke mix van wetenschappelijke kennis en goede communicatievaardigheden. Met een achtergrond in biologie en ervaring in het onderwijs, begrijp ik ingewikkelde wetenschappelijke idee├źn en kan ik ze begrijpelijk maken voor een breed publiek. Ik excelleer in het schrijven van interessante nieuwsberichten die het onderzoek van de universiteit in de schijnwerpers zet.

Mijn kracht ligt in het halen van de belangrijkste informatie uit gesprekken met onderzoekers. Hierdoor begrijp ik wat je wil bereiken en kan ik je boodschap goed overbrengen. Ik ben gespecialiseerd in het omzetten van moeilijke wetenschappelijke onderwerpen in duidelijke taal, zodat iedereen het kan begrijpen. Bovendien kan ik spreken voor zowel kleine als grote groepen.

Als je op zoek bent naar iemand die wetenschap begrijpelijk kan maken voor iedereen, neem dan contact met me op. Laten we samen ontdekken hoe we jouw wetenschap toegankelijker kunnen maken om anderen te inspireren.

Onderwijs

  • BSc Biologie Algemeen - Rijksuniversiteit Groningen
  • MSc Educatie en Communicatie in de B├Ętawetenschappen (Biologie / Educatie) - Rijksuniversiteit Groningen

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Marketing and Communication
Spiegel (gebouwnr. 02), kamer Tuin
Drienerlolaan 5
7522NB  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Marketing and Communication
Spiegel  Tuin
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media