Lisa Bakir is promovendus bij IEBIS en NIKOS aan de Universiteit Twente. Haar promotieonderzoek gaat over klantparticipatie in servitization, bestudeerd vanuit een dyadisch perspectief. Het doel van dit onderzoek is om de rol van klanten in samenwerkingen met maakbedrijven die nieuwe business solutions ontwikkelen te onderzoeken. Het onderzoek is in samenwerking met Fontys University of Applied Sciences. Lisa's onderzoeksinteresses zijn gericht op marketing. Haar onderzoeksinteresses zijn koper-leverancierrelaties, klantwaarde, klantparticipatie, servitisatie en organisatieprocessen. Lisa behaalde een MSc in Business Administration (cum laude) aan de Universiteit Twente.

Naast haar academische werk maakt Lisa deel uit van BMS PhDs for PhDs, een gezamenlijk initiatief geboren in 2015, met twee doelen. Namelijk het versterken van het PhD-netwerk binnen en buiten de faculteit BMS en het adviseren van het BMS faculteitsbestuur over promotiebeleid. Daarnaast heeft ze in samenwerking met haar collega Katharina Lemmens-Krug een  BMS PhD Portal ontworpen en geïmplementeerd.

Organisaties

Verbonden aan opleidingen

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Lopende projecten

Servitisering in het MKB

Scan de QR-code of
Download vCard