Welkom...

L. Bakir MSc (Lisa)

Over mij

Lisa Bakir is promovendus bij IEBIS en NIKOS aan de Universiteit Twente. Haar promotieonderzoek gaat over klantparticipatie in servitization, bestudeerd vanuit een dyadisch perspectief. Het doel van dit onderzoek is om de rol van klanten in samenwerkingen met maakbedrijven die nieuwe business solutions ontwikkelen te onderzoeken. Het onderzoek is in samenwerking met Fontys University of Applied Sciences. Lisa's onderzoeksinteresses zijn gericht op marketing. Haar onderzoeksinteresses zijn koper-leverancierrelaties, klantwaarde, klantparticipatie, servitisatie en organisatieprocessen. Lisa behaalde een MSc in Business Administration (cum laude) aan de Universiteit Twente.

Naast haar academische werk maakt Lisa deel uit van BMS PhDs for PhDs, een gezamenlijk initiatief geboren in 2015, met twee doelen. Namelijk het versterken van het PhD-netwerk binnen en buiten de faculteit BMS en het adviseren van het BMS faculteitsbestuur over promotiebeleid. Daarnaast heeft ze in samenwerking met haar collega Katharina Lemmens-Krug een  BMS PhD Portal ontworpen en ge├»mplementeerd.

Expertises

Business & Economics
Ad Hoc
Business Marketing
Coordination Mechanism
High-Tech
Industrial Enterprise
Marketing Practices
Marketing Theory
Organizational Routines

Publicaties

Recent
Bakir, L. , & Skute, I. (2021). Co-Creating Services in B2B: A Bibliometric Analysis. Paper presented at 28th IPDMC Innovation and Product Development Management Conference, IPDMC 2021, Milan, Italy.

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media