Loes Hogenkamp is werkzaam als docent bij de vakgroep Instructional Technology. In 2019 behaalde ze haar bachelorsdiploma in Psychology op de University of Twente. In 2020 rondde ze op de UT haar master Learning Sciences af, nadat ze haar masterscriptie 'Analyzing Socially Shared Regulation of Learning during Cooperative Learning and the Role of Equal Contribution: A Grounded Theory Approach' schreef. Na haar afstuderen begon Loes als Junior Onderzoeker bij de vakgroep ELAN aan de UT, waar ze aan het door de EU gefinancierde project QUASI (Qualitative Analysis of Selfie Impact) werkte. In 2022 startte Loes als Junior Onderzoeker bij de vakgroep Werken in Onderwijs. Hier deed ze in praktijkgerichte studies onderzoek naar onder andere het werkplezier van docenten, werkdruk, teamgecentreerd werken en heterogene samenwerking. 

Momenteel is Loes Betrokken als docent en scriptiebegeleider in het bachelorsprogramma van Psychology en de (pre-) master van Educational Science & Technology.

Organisaties

Verbonden aan opleidingen

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Adres

Universiteit Twente

Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B218
De Zul 10
7522 NJ Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard