Welkom...

L.M. Rabago Mayer BSc (Lucia)

Lead Developer and Tech Coordinator

Over mij

Bij het BMSLab van de Universiteit Twente, met een achtergrond in programmeren, vertaalt Lucía Margarita Rábago Mayer naadloos complex sociaalwetenschappelijk onderzoek naar technische toepassingen. Sinds haar aantreden in januari 2018 speelt ze een cruciale rol in het overbruggen van de kloof tussen technologie en niet-technische gebruikers, met name op gebieden variërend van psychologie tot politieke wetenschappen, openbaar bestuur en communicatiewetenschappen.

In haar functie heeft Lucía de ontwikkeling van meer dan tien meeslepende VR- en AR-ervaringen geleid met behulp van Unity, waarbij ze zorgt voor naadloze integratie en onderhoud. Haar expertise reikt verder dan ontwikkeling; ze houdt zich nu bezig met het beheren van de technische workflows van het ontwikkelingsteam van de afdeling, waarbij ze robuuste pipelines en processen opzet om onderwijs- en onderzoeksinspanningen te ondersteunen.

Met haar toewijding aan innovatie en vaardigheid in technische ontwikkeling blijft Lucía impactvolle projecten stimuleren op het snijvlak van technologie en sociale wetenschappen, waarbij ze significante bijdragen levert aan de academische en onderzoeksgemeenschap van de Universiteit Twente.

Vakken Collegejaar  2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2022/2023

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B204
De Zul 10
7522NJ  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus  B204
Postbus 217
7500 AE Enschede