TNW-EDU-TME
Werkdagen
even
oneven
M
T
W
T
F
op de campus
thuiswerkdag
afwezig

Als onderwijskundige ontwerp en coƶrdineer ik het post-academisch scholingsaanbod van TechMed; een Lifelong Learning voor zorgprofessionals met een medisch technologische leervraag.Ā Potentiele deelnemers kunnen zich met hun leervraag tot ons wenden waarop we middels een co-creĆ«rend ontwerpproces (een partnerschap) het best aansluitende onderwijs ontwikkelen dat opleidt tot een adaptieve professional.

Wij streven altijd naar het creƫren van een rijke en zo persoonlijk mogelijke leeromgeving; bestaande uit een blend van theoretische maar ook praktische vaardigen. Het simulatiecentrum speelt daarom een centrale rol in onze trainingen.

Ik ben als onderwijskundige erg geĆÆnteresseerd in het leren van professionals en het vinden van een goede balans tussen de voorliggende leervraag versus de meest efficiĆ«nte en effectieve vorm waarin hij/zij kan leren om beter te functioneren in de praktijk.

Organisaties

Vakken collegejaar 2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.

Vakken collegejaar 2022/2023

Adres

Universiteit Twente

Technohal (gebouwnr. 18), kamer 2136
Hallenweg 5
7522 NH Enschede

Navigeer naar locatie

Organisaties

Scan de QR-code of
Download vCard