Welkom...

M. Torrents Yeste MSc (Marc)

Promovendus

Over mij

Marc is een onderzoeker die momenteel een PhD-graad nastreeft aan de Universiteit Twente, met een onderzoeksfocus op de synthese van membranen met koolstofdeeltjes om de efficiëntie van dialysebehandelingen te verbeteren. Zijn doel is om innovatieve materialen en technieken te verkennen om de prestaties van dialysemembranen te verbeteren, en zijn werk omvat de synthese, karakterisering en testen van deze materialen via laboratoriumexperimenten.

Voorafgaand aan zijn PhD heeft Marc zijn Bachelor of Science in de Chemie afgerond aan de Universiteit van Barcelona in 2020, gevolgd door zijn Master of Science in de Chemische Technologie aan dezelfde universiteit, die hij in 2023 heeft afgerond. Tijdens zijn masterprogramma had hij de mogelijkheid om als Erasmus-student aan de Universiteit Twente te studeren en voerde hij zijn masterthesis onderzoek uit in de AOT (BAO) onderzoeksgroep, waar hij waardevolle ervaring opdeed op het gebied.

Marc's onderzoeksinteresses liggen op het snijvlak van materiaalkunde, chemie en biomedische techniek. Hij is gepassioneerd over het verkennen van nieuwe ideeën en benaderingen om urgente medische uitdagingen aan te pakken, en is vastbesloten om het vakgebied van dialysebehandeling te bevorderen en bij te dragen aan de ontwikkeling van innovatieve oplossingen die een verschil kunnen maken in het leven van patiënten.

Onderzoek

Marc is een PhD-kandidaat die momenteel werkt aan het NXT GEN-project. Zijn onderzoek richt zich op het ontwikkelen en testen van nieuwe membranen om de huidige dialysebehandeling te verbeteren. Hij is toegewijd aan het verkennen van innovatieve materialen en technieken om de prestaties van dialysemembranen te verbeteren. In zijn rol zal hij bijdragen aan de ontwikkeling van nieuwe materialen en technologieën die de kwaliteit van leven van patiënten die dialysebehandelingen ondergaan, kunnen verbeteren.

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Horst Complex (gebouwnr. 20), kamer ZH255
De Horst 2
7522LW  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Horst Complex  ZH255
Postbus 217
7500 AE Enschede