Welkom...

drs. N.S. Cramer Bornemann (Nicole)

Docent Professioneel Gedrag | Coördinator Master Procesbegeleiding

Over mij

Mijn opleidingsachtergrond ligt in de psychologie. Ik heb mijn opleiding gevolgd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Tijdens mijn studie ontdekte ik mijn liefde voor het onderwijs en het trainen en coachen van mensen. 

Ik geef onderwijs in en over professioneel gedrag. Dit doe ik niet alleen, maar samen met mijn collega’s van het team Professioneel Gedrag (PG).
Dit onderwijs geef ik aan de drie opleidingen van het cluster Health, waarvan het grootste deel bij de opleiding Technische Geneeskunde.

In het bachelor onderwijs richt zich dit vooral op het lesgeven in en trainen van consultvaardigheden, reflectievaardigheden en presentatievaardigheden.
In de master richt zich dit op het begeleiden van studenten in hun professionele (en persoonlijke) ontwikkeling tijdens hun TG-schappen in het 5e en 6e jaar. Dit gebeurt o.a. middels het begeleiden van intervisies en het voeren van individuele gesprekken

Daarnaast ben ik in de master van Technical Medicine werkzaam als coördinator procesbegeleiding. Vanuit deze rol ben ik betrokken bij de organisatie van alles rondom de procesbegeleiding tijdens de Master TG-schappen; ben ik aanspreekpunt voor en begeleid ik de processen rondom studenten met een bijzonder traject; en ben ik hierbij ook aanspreekpunt voor collega’s, studieadviseur, stagebureau en opleidingsdirecteur.

Onderwijs

 

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Master

Vakken Collegejaar  2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2022/2023

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal (gebouwnr. 18), kamer 2334
Hallenweg 5
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal (gebouwnr. 18), kamer 2334
Hallenweg 5
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Technohal  2334
Postbus 217
7500 AE Enschede