Welkom...

dr. S. Janssen (Suzanne)

Universitair docent

Over mij

Dr, Suzanne Janssen werkt als Universitair Docent bij de afdeling Technology, Human, and Institutional Behavior. Haar onderzoek richt zich op manieren van (samen)werken in the context van nieuwe technologieën in organisaties (bijv. robots, AI). Zij richt zich met name op de duale rol van technologie in organisaties, the ambivalente ervaringen die medewerkers hebben wanneer ze met nieuwe technologieën werken, en de manier waarop technologieën werk en samenwerken veranderen. Haar werk is met name kwalitatief van aard en focust op het gedetailleerd in kaart brengen hoe technologie op de werkvloer wordt gebruikt en wordt ervaren, en welke gevolgen dat heeft (voor zowel individu als team of organisatie). Haar eerdere onderzoek werd gepubliceerd in o.a. Journal of Vocational Behavior, International Journal of Management Reviews, and Group & Organization Management. In 2018 ontving zij een NWO Veni beurs (NWO-Talentprogramma) om onderzoek te doen naar de implicaties van "Een robot als collega.". In 2015 verdedigde zij haar promotieonderzoek aan de Universiteit Twente met het predicaat Cum Laude.

Onderzoek

In mijn huidige onderzoekslijn onderzoek ik de invloed van intelligente technologie op organisaties, en vooral op hoe mensen hun werk doen en beleven. Ik onderzoek hoe het werk wat medewerkers doen verandert wanneer een nieuwe technologie wordt geïntroduceerd, hoe de manier waarop zij hun werk doen verandert, en of met wie en hoe zij samenwerken verandert. Een belangrijk onderdeel hierin is te onderzoeken hoe medewerkers nieuwe technologieën daadwerkelijk gebruiken en ervaren.

Pure Link

Google Scholar Link

Onderwijs

Ik geef onderwijs op het gebied van organisatiecommunicatie. Daarnaast verzorg ik onderwijs op het gebied van kwalitatieve onderzoeksmethoden. 

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Master

Vakken Collegejaar  2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2022/2023

Finished Projects

  • -

Contactgegevens

+31613489773(mobiel)
+31534893299 (secretaresse)
+31534893299 (bij geen gehoor)
 

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus (gebouwnr. 41), kamer C204
De Zul 10
7522NJ  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus  C204
Postbus 217
7500 AE Enschede

Werkdagen

Week Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag
Even
Oneven

Social Media