Welkom...

dr. T. Dekkers (Tessa)

Universitair docent

Over mij

Tessa Dekkers is docent aan de afdeling Psychology, Health and Technology. Ze schreef haar PhD thesis 'Datagedreven patiĆ«ntprofielen: Definitie, validatie, en implementatie in orthopedische gezondheidsdiensten op maat' aan de afdeling Industrial Design aan de Technische Universiteit Delft. 

Tessa wordt uitgedaagd door interdisciplinair onderzoek en put haar inspiratie uit haar brede achtergrond in (gezondheids-) psychologie en ontwerponderzoek. Haar onderzoeksinteresses gaan uit naar de rol van personalisatie en aanpasbaarheid van interventies, patiĆ«ntervaringsonderzoek, en implementatie van eHealth oplossingen. Ze noemt zichzelf ook een data en methode nerd en spendeert haar avonden graag al coderend. Als fan van gepersonaliseerde media en amateur filmrecensent houdt ze in haar vrije tijd de website filmoftheday.nl bij, welke gebruikers gepersonaliseerde filmadviezen geeft. 

Expertises

Medicine & Life Sciences
Aptitude
Health Education
Hip Joint
Knee Joint
Latent Class Analysis
Patient Education
Replacement Arthroplasties
Theoretical Models

Publicaties

Recent

Google Scholar Link

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Master

Vakken Collegejaar  2022/2023

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2021/2022

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Drienerlolaan 5
7522 NB Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Postbus 217
7500 AE Enschede