Welkom...

T.R. Elfrink PhD (Teuntje)

Docent

Over mij

Ik heb psychologie gestudeerd aan de Universiteit Twente (afstudeerrichting Geestelijke Gezondheidsbevordering). Zowel tijdens mijn bachelor- als masterthese heb ik onderzoek gedaan naar Op Verhaal Komen. Na mijn afstuderen ben ik als psycholoog werkzaam geweest voor Tactus Verslavingszorg en als onderzoeker/docent bij de vakgroep PGT. Binnen PGT ben ik betrokken geweest bij de online interventie van Op Verhaal Komen en het Positief Educatief Programma. Ik heb mijn proefschrift geschreven over het Online Levensalbum, een interventie voor mensen met beginnende dementie en hun mantelzorgers.

Momenteel ben ik als docent werkzaam en vooral betrokken in de master Positieve Klinische Psychologie en Technologie. Ik ben stagecoördinator van de klinische stages en als docent betrokken bij het van Personal Reflection and Development. Het is een voorrecht om studenten te begeleiden bij hun proces en hen te zien groeien.

Expertises

Social Sciences
Caregiver
Dementia
Reminiscence
School Climate
Well-Being
Medicine & Life Sciences
Caregivers
Climate
Dementia

Publicaties

Recent
Elfrink, T. (2023). Exploring Life Story Books in Dementia Care: the potential of digital reminiscence interventions. [PhD Thesis - Research UT, graduation UT, University of Twente]. University of Twente. https://doi.org/10.3990/1.9789036558143
Ghiţă, A. , Elfrink, T., Bülter, A., Gabriel, S., Geise, M., Grewe, G. , & Westerhof, G. (2021). Mind your time: The implications of prolonged Instagram use and drive for thinness in university students. Annual Review of CyberTherapy and Telemedicine, 19, 73-77.

Pure Link

Verbonden aan Opleidingen

Bachelor

Master

Vakken Collegejaar  2023/2024

Vakken in het huidig collegejaar worden toegevoegd op het moment dat zij definitief zijn in het Osiris systeem. Daarom kan het zijn dat de lijst nog niet compleet is voor het gehele collegejaar.
 

Vakken Collegejaar  2022/2023

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus (gebouwnr. 41), kamer B126B
De Zul 10
7522NJ  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Behavioural, Management and Social Sciences
Cubicus  B126B
Postbus 217
7500 AE Enschede