Welkom...

T.R. Watt MSc (Tjerk)

Promovendus

Over mij

In 2019, heb ik mijn bachelor Chemical Science & Engineering (voormalig Scheikundige Technologie) bij de Universiteit Twente behaald. Tijdens mijn Bachelor thesis heb ik bij de Mesoscale Chemical Systems (MCS) vakgroep onderzoek gedaan naar het elektrospinnen van titanium dioxide (TiO2) nanovezels gedecoreerd met zilveren (Ag) plasmonische nanodeeltjes als elektrode voor perovskiet zonnecellen.

Na het behalen van mijn Bachelor ben ik verder gegaan met de master Chemical Science & Engineering met een specialisatie in Molecule & Materials Engineering (Materiaalkunde) aan de Universiteit Twente. Tijdens deze master heb ik een stage gedaan bij HyET solar waar ik een alternatieve reflector achter de zonnecel heb onderzocht. Tijdens mijn master thesis heb ik gewerkt bij de Membrane Surface Science (MSuS) en Sustainable Polymer Chemistry (SPC) vakgroep op de Universiteit Twente. Tijdens dit project heb ik onderzocht of de biopolymeer lignine gebruikt kan worden als hernieuwbare en biologisch afbreekbare grondstof voor het maken van nanofiltratie membranen.

Na het afronden van mijn master in oktober 2021 ben ik verder gegaan met werken bij de MSuS groep. Tijdens mijn PhD zal ik werken onder het AquaConnect consortium (https://www.linkedin.com/in/aquaconnect-a-nwo-ttw-project-089a74208/?originalSubdomain=nl) aan nieuwe geometrie├źn voor nanofiltratie membranen met een lage zout retentie voor het verwijderen van microverontreinigingen uit water.

Onderwijs

Chemical Science & Engineering BSc. 2019

Chemical Science & Engineering MSc. Molecule & Materials Engineering specialization 2021

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Horst Complex (gebouwnr. 20), kamer ME346
De Horst 2
7522LW  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Science and Technology
Horst Complex  ME346
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media