Welkom...

ir. Y.J. Kraakman (Yanna)

Promovendus

Over mij

Hallo! Als promovenda werk ik aan het project ‘Capturing Higher-Order Interactions in Chemical Reaction Networks’, in samenwerking met promovendus Éverton Fernandes da Cunha en onder begeleiding van dr. Clara Stegehuis en dr. Albert Wang.

Binnen dit project ontwikkelen we een wiskundig methode die kan worden gebruikt om interacties van hogere orde in systemen te modelleren. We richten ons op chemische reactienetwerken, omdat deze systemen van nature interacties van hogere orde vertonen.

Dit project bestaat uit twee delen. Ten eerste onderzoeken we netwerken van hogere orde (gerichte hypergrafen) en ontwikkelen we wiskundige theorieën en methodes die we nodig achten om deze netwerken toe te passen en te analyseren. Ten tweede gebruiken we deze netwerken om chemische reacties te modelleren en het dynamische gedrag van deze reacties te voorspellen. Deze voorspellingen worden geverifieerd in een chemisch laboratorium.

Momenteel werken we aan configuratiemodellen voor gerichte hypergrafen en aan het koppelen van gerichte hypergrafen aan chemische reactienetwerken.

Contactgegevens

Bezoekadres

Universiteit Twente
Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Zilverling (gebouwnr. 11), kamer 4006
Hallenweg 19
7522NH  Enschede

Navigeer naar locatie

Postadres

Universiteit Twente
Faculty of Electrical Engineering, Mathematics and Computer Science
Zilverling  4006
Postbus 217
7500 AE Enschede

Social Media